Warning: Illegal string offset 'output_key' in /storage/content/33/172733/perolasandberg.se/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /storage/content/33/172733/perolasandberg.se/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /storage/content/33/172733/perolasandberg.se/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /storage/content/33/172733/perolasandberg.se/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Musik med terapeutisk inriktning

Detta är en metod som jag använt mig av i några år och som innebär att jag arbetar med musiken utifrån ett terapeutiskt perspektiv. Musiken blir ett redskap för att nå ett mål och kan vara både grupp-eller individanpassat. Ett framgångsrikt koncept i detta sammanhanget har varit att klienter musicerar aktivt tillsammans med personal. Detta följs sedan upp med handledning/coachning efter sammankomsterna.

3

Tagged under

© 2015 Per Ola Sandberg. All rights reserved